• Altijd de beste deals
 • 24 uur beschikbaar
 • Snelle levering

55% korting

Dytect Optische Minirookmelder 10 jaar
 • Maar liefst 10 jaar veilig
 • Kleinste rookmelder ter wereld
 • Minimale en compacte afmetingen
 • Lithium 10 Year
 • Lange levensduur van de batterij
 • Alarm en uit-lampje
 • Self check-functie
 • HUSH functie
 • Elk stuk heeft zijn eigen unieke Identificeer Code
 • Signaal bij onvoldoende capaciteit batterij
 • Betrouwbaar en eenvoudige installatie
 • Voldoen aan de CE en EN14604
 • Nergens goedkoper

Dytect Optische Minirookmelder 10 jaar

Veiligheid gaat boven alles.

Deze deal loopt nog:
0:00:00

Daarom hebben wij vandaag een dagaanbieding die uw leven een stuk veiliger maakt met de kleinste rookmelder ter wereld!

Beschikbaar 25
Verkocht 8
32%
Voorheen € 49,95

bespaar nu 55% en betaal

€ 22,50

Meer informatie

Wist u dat de meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook? Dit komt doordat wanneer u slaapt u niks ruikt. U wordt dus niet wakker van het rooklucht. Dit heeft als gevolg dat u in een diepe bewusteloosheid valt. Dat komt doordat er in het rook veel giftige gassen zitten. Dit gebeurd sneller dan u denkt, vaak al binnen enkele minuten. Laat dus voorop staan dat rookmelders echt van levensbelang zijn.Het is belangrijk om de rookmelder zo nu en dan een keer schoon te maken. Als er namelijk rook bijkomt wordt het licht verstoort en dat neemt de melder waar, waardoor hij afgaat. Als er te veel stof in de rookmelder zit kan de sensor zijn werk niet goed doen met alle gevolgen ten dien. U kunt testen of de Optische Rookmelder het nog doet door op het testknopje te drukken. Dit is ook erg belangrijk om zo nu en dan te doen. Hierdoor weet u zeker of uw rookmelder het nog doet. Deze rookmelder gaat namelijk tien jaar lang mee, maar de batterijen die er in zitten gaan maar een jaar lang mee.Daarnaast is het belangrijk om de rookmelder op de juiste plek in uw huis te plaatsen. Plaat de rookmelder in de gang of ruimte tussen de keuken en de woonkamer. U kunt hem natuurlijk op elke verdieping in het huis ophangen, maar wel altijd aan het plafond. Dit komt doordat rook stijgt. Rook is namelijk lichter dan lucht en zal zich ophopen aan het plafond. Denk er aan om de rookmelder meer dan 50 cm van de zijmuur en hoeken van een vertrek op te hangen.De rookmelder moet u niet ophangen in de keuken, badkamer of garage. Als u de rookmelder bij een ventilator, boven de verwarming of op een tochtige plek plaatst heeft u veel kans op vals alarm. Het ergste geval is dat uw rookmelder kapot gaat, omdat er teveel stof in komt en dan wordt u helemaal niet meer gealarmeerd.Ga vanaf nu veilig naar bed met deze Optische Rookmelder. Vandaag bieden wij hem namelijk aan voor een super scherpe prijs.SpecificatiesBelangrijkste kenmerken:- Minimale & compacte afmetingen (46mm / 46mm)- Lange levensduur (10 jaar)- Alarm / uit-lampje.- Self check-functie.- Een storing signaal wordt uitgezonden in het geval dat er teveel stof in de kamer aanwezig is of bij een storing.- HUSH functie- Elk stuk heeft zijn eigen unieke Identificeer Code (ID-code) voor traceerbaarheid.- Signaal bij onvoldoende capaciteit batterij.- Kan niet worden geïnstalleerd indien ontbrekende batterij.- Betrouwbaar, gemakkelijke en eenvoudige installatie.Technisch:- Krachtbron: 3V Lithium batterij- Stand-by Stroom: <4uA- Rook gevoeligheid: Voldoen aan de CE & EN14604: 2005+ AC2008 STANDAARD met regel 305/2011 - NF292- Werkende Temperatuur: 4ºC - 38ºC- Vochtigheid: 10% - 90%- Materiaal: ABS- Totale afmetingen: 46 mm (H) x 46 mm (B) x 42 mm (L)- Kleur: Helder wit- Alarm geluidsniveau: 85 decibelOnderdelen:- Rook alarm- Montagebeugel- 3V Lithium batterij

Bestel vandaag en je hebt het binnen 5 werkdagen in huis!

In het kort

 • Dit artikel is op voorraad!
 • 1 tot 5 werkdagen levertermijn
 • Exclusief € 6,95 verzendkosten

Waarom Pricestunter?

De beste deals
Wij verkopen alleen maar producten die wij zelf ook zouden kopen. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar de leukste producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden. Omdat wij groot inkopen zullen de prijzen altijd stukken lager zijn dan in de winkel, en dat is natuurlijk mooi meegenomen in deze dure tijden!

100% duidelijkheid
Wij willen graag dat onze klanten ons waarderen. Daarom zullen wij ervoor zorgen dat je alle informatie die jij nodig hebt eenvoudig kunt vinden. Wij zullen je niet voor de gek houden! Het is ons doel om deals voor jou te regelen die te mooi lijken om waar te zijn, maar dat niet zijn!

Luxe Sieradendoos

Teveel sieraden, waar laat u deze allemaal?

Gelukkig hebben wij vandaag de ideale oplossing voor u. Vandaag bieden wij een mooie luxe sieradendoos in een zeer handig formaat aan. Door zijn compacte formaat neemt hij niet veel ruimte in beslag en kunt u hier al uw accessoires in kwijt. U heeft ruimte voor al uw ringen, armbanden, kettingen en nog veel meer. ..

meer informatie
webwinkelkeur