Decoratie

Weergegeven:
Sorteren op:

4 Pack MySeasons Zweedse Fakkels

Zweedse fakkels zijn niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ze doen ook uitstekend werk als licht- en warmtebron! Met Zweedse fakkels creëert u eenvoudig een heerlijke buitensfeer waar u lang van kunt genieten. Zweedse fakkels worden veel gebruikt bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen, kerstvieringen, oud & nieuw-feesten, optochten, als relatiegeschenk of gewoon voor een gezellige avond in de tuin, op het balkon, terras of camping. ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Grundig Aroma Diffuser

Het is een zeer effectieve manier om uw huis een lekkere geur te geven! Een juiste aroma diffuser is ook nog erg belangrijk voor uw gezondheid en welzijn. Zo'n aroma diffuser is daarom vooral nuttig in kantoren, in vergaderruimtes, slaapkamers, studeerkamers of voor in woonkamers...

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Sakura Decoratieve Boom met LED verlichting 180cm

De LED lichtboom is maar liefst 1,8 meter hoog en wordt verlicht door 180 warm witte LED lampjes. De lichtboom is van kwalitatief hoogwaardig materiaal en is perfect voor de aankomende kerstdagen! ..

€ 89,95 Excl. BTW: € 89,95

Grundig Solar Tuinlampen LED 3 Pack

Dan zijn dit de perfecte lampjes voor bij u in de tuin! Deze lampen kunnen overal in het gras staan. De bodemanker zorgt ervoor dat hij snel staat in een zachte bodem en ook dat ze niet snel omvallen. ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Deluxa LED Lichtbox A5

Dan is deze LED Lightbox de ideale lamp voor u! Met de LED Lightbox kunt u uw eigen woorden spellen en verlichten dankzij de 60 letters en symbolen die worden meegeleverd...

€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95

3 pack LED Kaarsen met Kleurwissel

Echte kaarsen kunnen het niet: deze LED-kaarsen-set blinkt uit door twaalf kleur modi met verschillende functies zoals flakker modus en kleurwissel modus. Als stijlvolle decoratie maakt hij elke ruimte mooi en kunt u de verlichting altijd aan uw stemming aanpassen.Deze prachtige kaarsen hebben een timer-functie. U kunt kiezen om ze automatisch uit te laten schakelen na 4 of 8 uur. Met deze kaarsen creëert u altijd de perfecte sfeer in huis!..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Tristar Sfeerhaard Bio-Ethanol DF-6502 Tafelmodel

Met de FireFriend DF-6502 Sfeerhaard Bio-Ethanol creëert u eenvoudig een gemoedelijke en intieme sfeer. Doordat er geen afvoerkanaal nodig is bij deze sfeerhaard, kunt u hem zowel binnen als buiten gebruiken. Deze veilige en decoratieve sfeerhaard zorgt direct voor een gezellige en knusse sfeer. ..

€ 99,95 Excl. BTW: € 99,95