Verwarming

Weergegeven:
Sorteren op:

Moa Elektrische Wand Sfeerhaard Piano White Large

Met een simpele druk op de knop van de draadloze afstandsbediening zorgt u voor gezellige warmte en meteen een behaaglijk gevoel. ..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

Moa Elektrische Wand Sfeerhaard Piano Zwart Large

Met een simpele druk op de knop van de draadloze afstandsbediening zorgt u voor gezellige warmte en meteen een behaaglijk gevoel. ..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

Adler Warm Elektrisch Deken 150x80cm

Het wordt aanbevolen voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden. De elektrische deken kalmeert kramppijn, helpt om uw spieren te ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. ..

€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Memphis

Een gezellig vuurtje kan elke kamer in een mum van tijd omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om een echte haard te plaatsen. De elektrische kachels van Classic Fire bieden in dat geval een mooie uitkomst. Deze kachels hebben alleen een stopcontact nodig en van rook heeft geen last. Zo is er de keuze uit een combinatie van het vuureffect en de verwarmingsfunctie, maar kunt u op warmere dagen ook voor alleen het vuureffect kiezen. De verschillende standen..

€ 199,95 Excl. BTW: € 199,95

Difano Terrashaard Jari

De haard is gemaakt van stevig metaal en heeft een modern uiterlijk. Sfeervol in iedere tuin!..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

Grafner Convectie Kachel 2000W met Timer

Met deze convectie kachel met 24 uurs timer van Grafner haalt u de warmte in huis! Deze kachel die over voldoende power beschikt om elke gewenste ruimte te verwarmen is te monteren aan de muur of door zijn stevige voeten makkelijk staand te gebruiken. Met de 24 uurs timer kunt u de kachel voor een bepaalde tijd instellen zodat hij automatisch uitgaat wanneer u wenst! ..

€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Elektrische LED Sfeerhaard Torino 2000W

Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel graag genieten van een intrigerend vlammenspel en behaaglijke warmte? Dat kan uitstekend met deze elektrische sfeerhaarden. Het enige dat u nodig heeft, is een beetje ruimte en een stopcontact om een gezellig en warm plekje in uw huis te creëren. ..

€ 169,95 Excl. BTW: € 169,95

Infrarood Warmte Heater

Nu de zomer weer in aantocht is, moet er worden gedacht aan buitenverwarming. De zomerdagen in Nederland kunnen toch altijd wat frisjes zijn en is een buitenverwarming geen overbodige luxe. Wat uw reden ook is, wij garanderen u echte infrarood warmte, meteen zodra u deze professionele warmtestraler inschakelt...

€ 149,95 Excl. BTW: € 149,95

Proline Sfeerhaard Black Edition XXL

Met een sfeerhaard geniet u langer van de zomeravonden. Wij hebben vandaag zo'n sfeerhaard voor u in de aanbieding!..

€ 199,95 Excl. BTW: € 199,95

Proline Terrasverwarmer Staand 2000W 2.1M

Deze warmer maakt van uw ruimte bijna een buiten sauna. Het is buiten vaak koud in deze periode waardoor u niet vaak buiten zit. Daar kan verandering inkomen met dit top artikel. Deze staande terrasverwarming / terrasheater is verstelbaar van 120 meter tot 210 meter hoog. ..

€ 119,95 Excl. BTW: € 119,95