Ventilatoren

Weergegeven:
Sorteren op:

Ideaale Tafel Ventilator 3 standen!

De warme lucht komt weer onze kant op. Dat betekend dat de Nederlanders weer toe zijn aan verkoeling. En daar gaan wij u bij helpen met deze super scherpe dagaanbieding...

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

All Ride Ventilator 2 Speed 24V

In de zomer op de parkeerplaats: u durft gewoon niet in te stappen! Zo warm is uw voertuig nadat hij een paar uur in de zon heeft gestaan. Heeft u een voertuig zonder airco en wilt u in de hitte toch comfortabel reizen? Dan is deze 24v dual fan voertuig ventilator met aansteker aansluiting de oplossing. Zeker wanneer u stilstaat en geen rijwind hebt is deze ventilator heerlijk. ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Ideaale Staande Ventilator 3 Standen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare, effectieve ventilator die uiterst geschikt is voor de aankomende warme dagen? Dan hebben wij vandaag de ideale deal voor u. Vandaag hebben we namelijk deze Staande Ventilator in de aanbieding. Met deze Ventilator heeft..

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Lifetime Air USB Torenventilator

Het handige aan de Torenventilator is, zoals de titel al verklapt, dat u het aan kunt sluiten aan een USB aansluiting. Dit betekent dat u het tijdens uw werk, terwijl u achter uw laptop of pc zit, kunt genieten van een heerlijke bries. Dit brengt u verkoeling en zorgt dat u de dag door kunt komen!..

€ 29,95 Excl. BTW: € 29,95