Opladers

Weergegeven:
Sorteren op:

Dynamic Stopcontacten met Afstandsbediening

Veel mensen hebben niet door waarom een contactdoos belangrijk is om in huis te hebben. Het is namelijk vaak bewezen dat een apparaat ook stroom gebruikt wanneer hij op stand-by staat. Dus wanneer u uw computer uit hebt staan of uw tv op stand-by hebt staan, blijven uw apparaten toch stroom gebruiken. Veel mensen zetten de apparaten namelijk niet daadwerkelijk uit als ze hem niet gebruiken. Waarom mensen dit niet doen kan met verschillende dingen te maken hebben. Sommige mensen wisten dit niet, en sommigen willen er geen moeite in steken. Voor deze mensen hebben we vandaag de oplossing. Een 3 delig stopcontactdoos met afstandbediening...

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Grundig USB Voedingsadapter 6A

Dat probleem is met één aankoop opgelost! De Grundig USB Voedingsadapter met 6 verschillende aansluitingen is vanaf nu verkrijgbaar in ons assortiment!..

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Sound Logic Draadloze Oplader

Trekt u uw opladers ook wel eens kapot? Of is het pinnetje in uw telefoon kapot door verkeerd gebruik, en moet u dit weer laten repareren tegen hogen kosten? Dat is nu verleden tijd met deze draadloze oplader. Dankzij de komst van de draadloze Power Pad, heeft u geen gedoe meer met oplaad kabels, voor smartphone!..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Grundig USB Lader 2 Poorts

De USB oplader maakt het mogelijk om bijvoorbeeld uw smartphone, MP3 speler of zelfs andere dingen alsnog aan te sluiten op het stopcontact en overal veilig op te kunnen laden...

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Ninyas Bluetooth Carkit en Autolader 5 in 1

Dan is dit de ideale aanbieding voor u. Vandaag hebben wij namelijk de Ninyas 5 in 1 Autolader in de aanbieding...

€ 119,95 Excl. BTW: € 119,95

Design Tafelstekkerdoos met Overspanningsbeveiliging

Gelukkig hebben wij hierop de passende oplossing!Vandaag bieden wij een tafelstekkerdoos met overspanningsbeveiliger aan van het top merk Bellson. Deze stekkerdoos beschermt u en al uw apparatuur met een overspanningsbeveiliging. U hoeft dus geen zorgen te maken dat alle stoppen doorslaan wanneer er onweer is. Tevens zijn de contacten voorzien van een kinderbeveiliging. Hierdoor is dit product ideaal voor gezinnen. Door middel van een hoofdschakelaar is het mogelijk om alle aangesloten apparatuur met één knop van de stroombron af te sluiten. ..

€ 69,95 Excl. BTW: € 69,95