Elektronica

Weergegeven:
Sorteren op:
SEC24 Draadloze Buiten IP Beveiliginscamera 360 Graden 2-3 Days

SEC24 Draadloze Buiten IP Beveiliginscamera 360 Graden

Het zorgt er met zijn kijkhoek voor dat u met één camera een zeer groot gebied kunt observeren. Door deze 360° lens en het ingebouwde nachtzicht ziet deze camera ook goed in het donker. Wij hebben dit vandaag voor u in de aanbieding!..

€ 119,95 Excl. BTW: € 119,95

Apple EarPods - De Beste Oordopjes In Zijn Soort!

Voor het luisteren van muziek als niet iedereen mee wil genieten, of om handig handsfree te bellen bijvoorbeeld...

€ 39,95 Excl. BTW: € 39,95

Gembird WiFi Range Repeater 300 Mbps

De WiFi Range Extender II is een handig apparaat. Met deze techniek kunt u uw bestaande WiFi signaal (range of bereik) opvangen en doorsturen naar een verder gelegen punt. Een bestaand bereik van 10 meter op uw bestaande WiFi (dit meet u vanaf uw WiFi router tot het punt dat er een zwak of zelfs geen verbinding meer is) is eenvoudig uit te breiden. ..

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Moa Elektrische Wand Sfeerhaard Piano White Large

Met een simpele druk op de knop van de draadloze afstandsbediening zorgt u voor gezellige warmte en meteen een behaaglijk gevoel. ..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

Moa Elektrische Wand Sfeerhaard Piano Zwart Large

Met een simpele druk op de knop van de draadloze afstandsbediening zorgt u voor gezellige warmte en meteen een behaaglijk gevoel. ..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

GPSBird Fiets GPS Tracker Achterlicht

Het is bijna iedereen wel eens overkomen, u komt terug van een dag hard werken of een leuke avond uit en ..fiets weg. Eerst denkt u nog dat u hem ergens anders hebt neergezet. Tot u langzaam tot het besef komt dat uw fiets toch echt gestolen is. En dat is op z'n zachtst gezegd heel erg vervelend. Ieder jaar worden er ruim 640.000 fietsen gestolen, dat zijn 311 fietsen per dag. En zoals we helaas weten, is de kans dat uw een gestolen fiets nog terugziet, heel erg klein. Tot nu...

€ 149,95 Excl. BTW: € 149,95

10 Pack LED Waxinelichten

Deze 10 theelichtjes geven geen roet, zijn volledig ongevaarlijk en langdurig bruikbaar! Nooit meer gevaarlijke situaties, nooit meer roet op de muren en nooit meer kaarsvet op uw meubelen. Deze unieke led-kaarsen zijn bijna niet van een echte kaars te onderscheiden, maar dan wel zonder het risico op brand of druipende hete was. ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95

Adler Warm Elektrisch Deken 150x80cm

Het wordt aanbevolen voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden. De elektrische deken kalmeert kramppijn, helpt om uw spieren te ontspannen en verbetert de bloedcirculatie. ..

€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Classic Fire Elektrische Sfeerhaard Memphis

Een gezellig vuurtje kan elke kamer in een mum van tijd omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om een echte haard te plaatsen. De elektrische kachels van Classic Fire bieden in dat geval een mooie uitkomst. Deze kachels hebben alleen een stopcontact nodig en van rook heeft geen last. Zo is er de keuze uit een combinatie van het vuureffect en de verwarmingsfunctie, maar kunt u op warmere dagen ook voor alleen het vuureffect kiezen. De verschillende standen..

€ 199,95 Excl. BTW: € 199,95

Ideaale Tafel Ventilator 3 standen!

De warme lucht komt weer onze kant op. Dat betekend dat de Nederlanders weer toe zijn aan verkoeling. En daar gaan wij u bij helpen met deze super scherpe dagaanbieding...

€ 59,95 Excl. BTW: € 59,95

Difano Terrashaard Jari

De haard is gemaakt van stevig metaal en heeft een modern uiterlijk. Sfeervol in iedere tuin!..

€ 349,95 Excl. BTW: € 349,95

LED Moodlight met Bluetooth Speaker

Deze op het oog een normale LED lamp heeft namelijk alles in huis voor de licht en geluid liefhebber. De geïntegreerde Bluetooth speaker brengt een krachtig geluid voort en laat dit op uw verzoek samengaan met een bijpassende LED lichtondersteuning! U streamt simpelweg de muziek van een willekeurig Bluetooth-apparaat zoals uw telefoon of tablet naar deze E27 lamp speaker...

€ 89,95 Excl. BTW: € 89,95

Ninyas LCD Tekentablet met Pen

Dan hebben we vandaag de ideale aanbieding voor u! Namelijk de LCD Tekentablet van Ninyas...

€ 139,95 Excl. BTW: € 139,95

Grafner Convectie Kachel 2000W met Timer

Met deze convectie kachel met 24 uurs timer van Grafner haalt u de warmte in huis! Deze kachel die over voldoende power beschikt om elke gewenste ruimte te verwarmen is te monteren aan de muur of door zijn stevige voeten makkelijk staand te gebruiken. Met de 24 uurs timer kunt u de kachel voor een bepaalde tijd instellen zodat hij automatisch uitgaat wanneer u wenst! ..

€ 79,95 Excl. BTW: € 79,95

Militaire Zaklamp met Accessoires

Deze Militaire Zaklampen zijn een regelrechte rage geworden in Nederland. De Militaire Zaklampen worden namelijk tegenwoordig vaak gebruikt als veiligheidstool. Omdat de Militaire Zaklamp zó fel is, namelijk 2000 Lumen, dat u iemand kan verblinden door hem in zijn ogen te schijnen. ..

€ 49,95 Excl. BTW: € 49,95